fbpx

Na de coronacrisis en de fors gestegen (energie) kosten krijgen winkeliers en horeca-ondernemers een nieuwe klap te verwerken; verhuurders verhogen als gevolg van de hoge inflatie massaal de huur. Soms tot wel 15%. Voor veel ondernemers is dit de genadeklap. Zeker omdat deze verhoging de komende jaren zal doorwerken. En het ziet er naar uit dat ook volgend jaar sprake zal zijn van een hoge indexering. Geef uzelf wat lucht!

Huurders hebben het wettelijke recht om hun huurprijs te laten toetsen. Als blijkt dat de huur te hoog is, dan kan Lagerehuur helpen om een structurele huurverlaging te realiseren. Verlagingen van 20% – 30% zijn vaak mogelijk. 

Lagerehuur helpt al 10 jaar bij het verlagen van de huurprijs.

Verlagingen van huur zijn vaak 20% tot 30%

Bel of mail mij

Helpen jullie ondernemers door heel Nederland?

Jazeker. We plannen graag een kennismaking in.

Bel of mail mij

In samenwerking met onze partners en in goed overleg met verhuurders hebben wij al veel ondernemers blij gemaakt. Wij nemen alle zorgen uit handen.

Onze no cure no pay regeling is uniek: u betaalt ons achteraf een deel van uw besparing. Tot de huur verlaagd is, hoeft u dus niets aan ons te betalen, want geen huurverlaging = geen nota van Lagerehuur.

Kortom, u heeft niets te verliezen. 

Vrijblijvend informatie ontvangen?
Dat kan!

Monique beantwoordt graag uw vragen en kan vrijblijvend een afspraak inplannen bij u op locatie met onze buitendienstmedewerker.

Geef uzelf wat lucht door een structurele huurverlaging

Vrijblijvend informatie ontvangen?

Bel of mail mij

Bel of mail mij!

Vul hier jouw telefoonnummer en/of emailadres in. Dan nemen we contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking of meer informatie.

Over ons

Lagerehuur is onderdeel van Stevens & Partners. Samen met een aantal vaste “partners” helpt Peter Stevens sinds 2013 winkeliers en horecaondernemers aan een lagere huurprijs. Huurprijsverlagingen tot wel 30%.

Peter:
“Wij kennen inmiddels het klappen van de zweep. Wij weten precies wat de kortste route naar een huurprijsverlaging is.”

Peter:
“Huurders weten niet dat de wet hen het recht geeft om de huurprijs ter discussie te stellen. Of een verhuurder dat nu leuk vindt of niet.”

Het bewaken van een goede verstandhouding tussen een huurder en een verhuurder is voor Lagerehuur erg belangrijk. Wij doen er alles aan om samen met een verhuurder tot een oplossing te komen. Maar als een verhuurder echt niets wil, dan maken wij gebruik van de mogelijkheden die de wet biedt.

Contact

Neem contact op

Lagerehuur

Postadres
Postbus 17213
2502 CE Den Haag

Bezoekadres
Stevinstraat 185
2587 EE Den Haag

Contactgegevens
Telefoon 070 – 7534125
Email peter@stevens-partners.nl

100% no cure no pay
maar wel volledig commitment!

Lagerehuur wil zoveel mogelijk ondernemers een kans bieden om de huur te verlagen. Iedere ondernemer met een huurprijs vanaf € 1.500 exclusief btw en servicekosten per maand kan bij ons terecht.

Wij weten dat veel ondernemers de discussie met hun verhuurder niet aangaan, omdat zij opkijken tegen de hoge kosten die komen kijken bij het inschakelen van juristen en taxateurs. Daarom werken wij vanuit het principe ‘no cure no pay’:
alleen als wij een huurverlaging voor jou realiseren, ontvang je een factuur.

Uniek aan onze ‘no cure no pay’ regeling is, dat deze ook echt no cure no pay is. Alle kosten vallen onder de regeling. Er is geen enkele partij die dit aandurft.

Ons honorarium is een afgeleide van de besparing die wij voor jou realiseren over een periode van vijf jaar. Wij brengen in rekening een bedrag gelijk aan 20% van de gerealiseerde huurverlaging.

Rekenvoorbeeld:

Oude jaarhuur = € 40.000
Nieuwe jaarhuur = € 35.000
Besparing komende 5 jaar = 5 x € 5.000 = € 25.000
Ons honorarium = 20% van € 25.000 = € 5.000 exclusief btw.